Inschrijven

Werken bij >  Inschrijven

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in zodat we een compleet beeld van jou krijgen. 

Voorwaarden

Ratho verzamelt de door jouw verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om je sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan 1 of meerdere vacatures. We verwijderen persoonsgegevens in elk geval na afloop van de onder het toepasselijk recht geldende maximale bewaartermijn. Je kunt Ratho op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen, of de toestemming in te trekken. Tevens heb je het recht op inzage en correctie van jouw gegevens. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van Ratho.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan bij ons op gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!
Thomas Schepers

Thomas Schepers

040 2370 426 thomas@ratho.nl

Pas jij in ons team ? 

Ratho B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT werkplekbeheer en -oplossingen voor het onderwijs en het MKB. We bestaan sinds 2005 en zijn uitgegroeid naar een full-service ICT dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt. ICT moet ondersteunend zijn en niet leidend.

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen!

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Teams van Microsoft Office 365.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!