Over ons

Werken bij >  Over ons

Over ons

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn.
Lees verder

Over ons

Wij zijn een erkend leerbedrijf door Ecabo en SBB en bieden hiermee ruimte aan stagiaires (MBO en HBO). Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen die veel eigen verantwoordelijkheden willen nemen en uitzicht willen op een vaste baan!
Lees verder

Ondertussen in het projectteam

Ron Vosters (27, Netwerkbeheerder) laat er geen onduidelijkheid over bestaan. Het ei was eerder dan de kip. Wat de rest er ook van denkt. En geef hem een olifant, dan zet hij die gewoon in de tuin. Er blijkt geen vraag waar de vrolijke netwerkbeheerder (en dierenliefhebber?) van Ratho geen passend antwoord op heeft. In zijn werk is dat niet anders. Want zoals hij zelf zegt: ‘We hebben eigenlijk op alles wel een antwoord.’
Lees verder

Brandjes blussen op de helpdesk

Hij maakt er geen geheim van. En dat kan ook niet anders voor iemand die er elk weekend te vinden is. Doordeweeks blust Robbie Liebregts (21) alle kleine brandjes die binnenkomen op de helpdesk van Ratho, in het weekend is hij zelf de man die de boel in de hens zet. Vanuit zijn stacaravan op een kleine Brabantse camping stookt hij elk weekend met vrienden en familie de omliggende bossen tot as. Maar wat drijft een man tot zulke wanhoopsdaden in het weekend? We nemen zijn werkweek onder de loep
Lees verder

Blik op de binnendienst

Veel klanten worstelen met het maken van de juiste keuzes op IT gebied. Gelukkig weet Cas (28) dan de juiste vragen te stellen. Het doorvragen is namelijk een belangrijk onderdeel van zijn (deeltijd) rol als verkoper binnendienst. We spraken Cas over het werk bij Ratho als verkoper binnendienst.
Lees verder

Ratho en haar Fischerman’s Friend

Tegenover me zit Rick (23) we hebben een leuk gesprek, maar in gedachten is hij duidelijk ergens anders. Ik heb geen idee waar hij uithangt, maar daar kom ik snel genoeg achter. Want ik blijk tegenover één van de grootste visfanaten uit de regio te zitten. En binnenkort is het weer tijd voor een ouderwets potje nachtvissen. In de regen. En de kou. En hij-liever-dan-ik. Maar wat doet deze visser dan bij Ratho?
Lees verder

Activiteiten na werktijd

Lees verder

Maak kennis met onze teamleden

Lees verder