Activiteiten na werktijd

Werken bij >  Over ons >  Activiteiten na werktijd

En wat gebeurt er na 17.00 uur?

Naast werk is er natuurlijk ruimte voor plezier. Vaak blijven we nog wel even hangen om wat werk af te maken en om even bij te praten. Soms wordt er samen gevoetbald met onze voetbaltafel of in de zaal of wordt er FIFA of een andere game gespeeld. Een keer per kwartaal borrelen en eten we samen en zijn er diverse uitstapjes. Verder vieren we samen carnaval (voor wie wil), komt de Sint vooral voor de allerkleinsten, gaan we elk jaar een weekend weg mét partners en vieren we ook tussendoor onze successen op allerlei manieren!

 

 

Welkom bij Ratho!

Pas jij in ons team ? 

Ratho B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT werkplekbeheer en -oplossingen voor het onderwijs en het MKB. We bestaan sinds 2005 en zijn uitgegroeid naar een full-service ICT dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt. ICT moet ondersteunend zijn en niet leidend.

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen!

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Teams van Microsoft Office 365.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!