Over ons

Werken bij >  Over ons >  Erkend leerbedrijf

Erkens leerbedrijf voor stagiaires

 

Naast onze vaste werkplekken bieden we ook ruimte aan stagiaires, dat kunnen wij omdat wij een erkend leerbedrijf zijn. Mocht je interesse hebben in één van onderstaande stages, neem dan contact met ons op.

  • Stageplek MBO+/HBO student programmeur C#.NET
  • Stageplek MBO+/HBO/HBO+ student IT technische richting.
  • Stageplek MBO+/HBO/HBO+ student IT administratieve/management richting

Dit geldt voor de richtingen en kwalificatie ICT en Informatiedienstverlening:

  • Applicatieontwikkelaar (niveau 4)
  • ICT-Beheerder (niveau 4)
  • Netwerkbeheerder (niveau 4)

Bekijk al onze vacatures

Ons verhaal

Al vanaf het begin van Ratho (2005) is ons motto dat ICT ondersteunend is en niet leidend moet zijn. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken. Punt. De ICT dient bedrijfsprocessen te ondersteunen en optimaliseren en niet te beperken.

Ratho is destijds gestart met het aanbieden van ICT werkplekbeheer in het onderwijs, om vervolgens in 2007 ook ICT-beheerdiensten te verlenen aan het MKB in regio Eindhoven en vervolgens in heel Nederland. Inmiddels is Ratho Microsoft Gold Partner en uitgegroeid tot een full-service ICT-dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Wij blijven als organisatie altijd trouw aan onze visie om ICT ondersteunend te laten zijn.

Missie:
Mensen binnen organisaties helpen bij het gebruiken van technologische oplossingen ter ondersteuning van het behalen van hun successen.

Visie:
ICT mag nooit leidend, maar enkel ondersteunend zijn aan de processen binnen een organisatie.

Pas jij in ons team ? 

Ratho B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT werkplekbeheer en -oplossingen voor het onderwijs en het MKB. We bestaan sinds 2005 en zijn uitgegroeid naar een full-service ICT dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt. ICT moet ondersteunend zijn en niet leidend.

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen!

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Teams van Microsoft Office 365.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!