Solliciteren bij Ratho

Werken bij >  Solliciteren

Wat kun je verwachten als je solliciteert?

1.

Jij stuurt ons online jouw motivatie en CV óf je solliciteert via gamification (dit ligt aan de soort functie).

2.

Is er een match? Dan nemen wij binnen een week contact met jou op voor een gesprek.

3.

Het gesprek voer je met jouw toekomstige coach en vakinhoudelijke collega.


4.

Als het van beide kanten goed voelt, doe je een kort online assessment en loop je vervolgens nog een dag mee. 

5.

Na afloop van de meeloopdag volgt nog een gesprek en een assessment waarna wij jou eventueel een aanbieding doen.

6.

Als jij je hier in kunt vinden teken jij jouw contract en kun je bij ons aan de slag. Welkom bij Ratho!

Met deze medewerkers van Ratho kom je in gesprek:

Ik ben coach van het projectteam zoek mensen die eigenaarschap tonen. Ben jij die persoon, neem dan contact met mij op!
Joris van der Sligte

Joris van der Sligte

040 2370426 joris@ratho.nl
Ik ben coach van het helpdeskteam en kom graag in contact met leergierige en enthousiaste mensen die mijn team kunnen versterken.
Cas van der Steen

Cas van der Steen

040 2370426 cas@ratho.nl
Ik hou me o.a. bezig met de sales bij Ratho en kom graag in contact met technische mensen met een commerciële inslag die Ratho verder vooruit kunnen helpen.
Thomas Schepers

Thomas Schepers

040 2370426 thomas@ratho.nl

Pas jij in ons team ? 

Ratho B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT werkplekbeheer en -oplossingen voor het onderwijs en het MKB. We bestaan sinds 2005 en zijn uitgegroeid naar een full-service ICT dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt. ICT moet ondersteunend zijn en niet leidend.

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen!

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Teams van Microsoft Office 365.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!