Vacatures

Werken bij >  Vacatures & Stages

Onze vacatures en stages

Helpdeskmedewerker

Helpdeskmedewerker

Als helpdeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers (het primair onderwijs en het MKB). Dit is een verantwoordelijke job, waar je gelukkig niet alleen voor staat! Je mag een boel leren van jouw directe collega’s, maar je moet het ook niet erg vinden om af en toe in het diepe te worden gegooid. Je beantwoordt zowel 1e als 2e lijns vragen en lost technische problemen op afstand op. Je werkzaamheden zijn heel variërend door onze diverse opdrachtgevers en hun vragen.
Bekijk deze vacature

Commercieel Manager ICT

Voor het verder professionaliseren en verstevigen van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een collega die zowel commercieel als sociaal is ingesteld. Enerzijds heb je veel contact met verschillende collega’s en opdrachtgevers en anderzijds zorg jij voor continuïteit door een sluitende planning. Daarnaast ben jij analytisch ingesteld en grijp jij je kansen wanneer je verbeterpunten ziet. Efficiëntie is jouw ding!
Bekijk deze vacature

MBO & HBO stages

Naast onze vaste werkplekken bieden we ook ruimte aan stagiaires omdat wij erkend zijn als leerbedrijf door Ecabo en SBB. We hebben stages voor zowel MBO+ als HBO studenten. We zoeken momenteel C#, .NET programmeurs, technische IT studenten voor onze helpdesk en systeembeheer én IT studenten richting administratie of management.
Bekijk deze vacature