Commercieel Manager ICT

Werken bij >  Vacatures & Stages >  Commercieel Manager ICT

Commercieel Manager ICT

 

Vanuit de wens om verdere groei te realiseren, gebruik makende van de celtheorie en het ScaleUp programma, zijn wij op zoek naar een teamleider die de DGA gaat ondersteunen bij het verder optimaliseren van (het proces binnen) de verkoop afdeling om deze ook als blauwdruk in te kunnen zetten voor andere toekomstige locaties die in de planning staan voor 2019 en verder. Doelstelling is hierbij om uiteindelijk landelijke dekking te realiseren binnen 45 minuten reistijd van een locatie en zodoende een landelijke opererende, regionale acterende, IT beheerder te worden waarvoor, waarmee en waarbij je wilt werken.

De lat binnen de ICT branche waarin wij ons bewegen ligt hoog, en zo ook bij ons. Wij vragen van jou een flinke dosis positiviteit, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. Onze opdrachtgevers staan op nummer één en voor jou is het een enorme uitdaging om onze opdrachtgevers elke dag weer zo goed mogelijk te bedienen. Je bent dienstverlenend, proactief en hulpvaardig, ook naar je eigen collega’s. Je gaat deel uitmaken van ons salesteam, waardoor je dus altijd een sparringpartner hebt. Je hebt veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheid.

 

Wat houdt de functie in?

Als Teamleider binnen onze verkoopafdeling ben jij in de lead op het gebied van Marketing en Verkoop! Het is jouw verantwoordelijkheid om vorm te geven aan het strategische verkoopbeleid en doelstellingen van de organisatie en dit beleid ook daadwerkelijk uit te rollen. Je takenpakket is breed waarbij je primair gezamenlijk met de andere collega’s van zowel de verkoop- als de marketing & communicatie afdeling aan markt- en doelgroep bewerking doet middels verkoop- en marketingactieplannen.

Er wordt hierbij nadrukkelijk samengewerkt met partners en toeleveranciers om te zorgen dat de organisatie zich kan toeleggen met datgene waarin zij uitblinken en dit zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Vanuit jouw rol ben je dan ook mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met deze partijen en het behalen van de gewenste statussen en accreditaties. Ook het onderhouden en uitbouwen van de huidige klantportefeuille, new business gericht op prospects binnen het primair onderwijs en MKB behoort tot je taken. Verder ben je bekend met aanbestedingen om deze op een onderscheidende en succesvolle wijze binnen te halen voor de club samen met de biddesk.

Daarnaast ben je de sparringpartner van de DGA, kun je hem ontzorgen in commerciële en deels strategische activiteiten en je bij afwezigheid het aanspreekpunt voor alle commerciële en gerelateerde onderwerpen. Strategisch inzicht is dan ook gewenst waarbij jij in staat bent om deze processen te kunnen ontwikkelen en mede uit te voeren. Hierin staat het collectief voorop en is ieder zijn inbreng/stem van belang gezien de hechte, dynamische samenstelling van ons team.

Ben jij de persoon die wij zoeken voor onze ambitieuze club en lijkt het je gaaf om mee te bouwen aan een verdere professionalisering en groei? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

 

Solliciteren via gamification

 

Voor deze sollicitatieprocedure maken wij gebruik van gamification. Door op onderstaande button te klikken word je door gelinkt naar Equalture. Hier doorloop je de volgende stappen:

Laat je persoonlijke gegevens achter

Geef aan wat je relevante werkervaring is 

Geef je hoogst genoten opleiding in of de opleidingen die relevant zijn voor de functie

• In het proces worden je verschillende motivatievragen gesteld. Op elke vraag kun je met maximaal 255 tekens reageren. Probeer dus ook zo concreet mogelijk antwoord te geven op de gestelde vraag. 

Je doorloopt enkele games die diverse competenties meten die passen bij bovengenoemde functie

Je sollicitatie is klaar! Heb je het gevoel dat je ons nog iets extra’s wilt laten weten, doe dat dan via een e-mail naar info@ratho.nl en geef in het onderwerp aan “extra informatie sollicitatie <FUNCTIE>”. 

 

 

LET OP: Acquisitie op deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!

Ben jij de commerciële persoon die mij wil sparren om onze organisatie verder te laten groeien? Neem dan contact op met mij!

Jouw profiel

 • Minimaal HBO werk – en denkniveau;

 • Affiniteit of een achtergrond in IT en feeling hebben met deze business;

 • Minstens 3 jaar ervaring in de branche;

 • 'Niet lullen, maar poetsen’ instelling – oplettend ten aanzien van verbeteringen in processen en aansluitend het initiatief nemen om deze aan te pakken voor zowel de externe- als de interen opdrachtgevers;

 • De juiste persoonlijkheid met pit en energie die deze strategische rol voor de lange termijn gaat oppakken;

 • Commercieel ingesteld;

 • Communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een functie waar geen dag hetzelfde is. Waar de tijd voorbij vliegt en waar je iedere dag weer iets nieuws leert. Wij werken binnen ons team direct, flexibel en op een informele manier. Je gaat werken in een groeiende, financieel gezonde organisatie met volop uitdaging, dankzij de grote variëteit in werkzaamheden en grote verantwoordelijkheid.

 • Goed vast salaris;

 • Uitstekende secundaire voorwaarden;

 • Laptop en telefoon;

 • Auto van de zaak;

 • Een goed verzorgde pensioenregeling;

 • Een zeer belangrijke positie in het team;

 • Functie op managementniveau waarin je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt werken;

 • Werken met enthousiaste collega’s in teamverband die eerlijk – en oprecht naar elkaar zijn;

 • Mogelijkheid om mee te bouwen aan de organisatie;

 • Mogelijkheid tot winstdeling via certificaten.

Voor deze sollicitatieprocedure maken wij gebruik van gamification. Door op onderstaande button te klikken word je door gelinkt naar Equalture om je gegevens achter te laten en een aantal games te doorlopen die passen bij het team van bovengenoemde functie!
Ja, ik wil graag solliciteren!

Pas jij in ons team?

Nog veel belangrijker vinden wij het dat je in ons team past. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. We bieden onze medewerkers veel (technische) vrijheid en stimuleren eigen initiatieven. Wij hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer en ondernemen dan ook regelmatig samen activiteiten. Spreekt deze vacature je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Volg onze sollicitatieprocedure met als onderdeel gamefication en als er een match is nemen we snel contact met je op!