Kwaliteitsmedewerker

Werken bij >  Vacatures & Stages >  Kwaliteitsmedewerker

Kwaliteitsmedewerker 

Als Kwaliteitsmedewerker binnen Ratho B.V. ben je de spil tussen onze technieken, processen en mensen. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor procesbewaking, procesverbetering en kwaliteitsmanagement. Je borgt de processen in ons kwaliteitsmanagementsysteem (ISMS) in het kader van de ISO/NEN certificeringen en houdt op die manier de kwaliteit van mens en werk op hoog niveau binnen Ratho. Met jouw analytisch vermogen zie je direct waar zich verbeterpunten voordoen. Je zorgt ervoor dat alle processen en werkinstructie o.a. aan de hand van cijfers, geactualiseerd worden en waar nodig beschreven en/of herschreven. Daarnaast houd je je bezig met het mede door ontwikkelen van ons RathoPortaal en de RathoManager.

Wat houdt de functie in?

Als kwaliteitsmedewerker houdt jij je bezig met de volgende taken:

 1. Waarborgen van de kwaliteit van de bedrijfsprocessen in het kader van onze ISO/NEN certificering:  
  - Procesbewaking;   
  - Procesverbetering voorstellen, hierop actieplannen formuleren en coördineren;
  - Kwaliteitsmanagement;   
 2. In aansluiting hierop zorgdragen voor het geheel van beleid en beheersmaatregelen ten aanzien van onze AVG aanpak; 
 3. Samen met de diverse coaches, directie en externe projectbeheerder potentiële verbeteringen identificeren, het plan van aanpak opstellen en aansluitend het projectbeheer hierover voeren;
 4. Zorgdragen voor een goede on- en offboarding van nieuwe opdrachtgevers en collega’s;  
 5. Het coördineren en (mede) zorgdragen voor het opvolgen van de actiepunten vanuit het MT-overleg, KTO’s en MTO’s 
 6. Het (mede)ontwerpen, implementeren en bijhouden van interne KPI dashboards;  
 7. Overzicht houden over het vastleggen van procedures om interne processen te stroomlijnen; 
 8. De verbinding zoeken tussen de diverse afdelingen binnen onze organisatie en de samenwerking hiertussen optimaliseren; dit houdt in dat je het leuk moet vinden om te doorgronden hoe alle processen binnen die afdelingen werken. Dit geldt van contractopbouw tot ticketafhandeling tot marketingcampagnes: het is niet belangrijk dat je weet hoe, maar wel waarom om advies te kunnen geven op waar verbeteringen liggen. 

Strategisch inzicht is dan ook gewenst waarbij jij in staat bent om deze processen te kunnen ontwikkelen en mede uit te voeren. Hierin staat het collectief voorop en is ieder zijn inbreng/stem van belang gezien de hechte, dynamische samenstelling van ons team. Ben jij de persoon die wij zoeken voor onze ambitieuze club en lijkt het je gaaf om mee te bouwen aan een verdere professionalisering en groei? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

LET OP: Acquisitie op deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!

Ben jij de kwaliteitsmedewerker die de spil is tussen onze technieken, processen en mensen? Neem dan contact op met mij!

Wie ben jij?

Wij zoeken een echte aanpakker; iemand die daadkrachtig te werk gaat met onze kwaliteitshandhaving en niet bang is om hier verbetervoorstellen voor aan te dragen, te verdedigen en uit te voeren. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en krijgt energie van het uitpluizen van processen. Je optimaliseert deze processen, voegt flexibiliteit en effectiviteit toe en zet hierbij de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i'.

Omdat je veel in contact staat met je collega’s is het belangrijk dat je goed en duidelijk kunt communiceren. Je zoekt de samenwerking met je collega’s proactief op en je bent kritisch naar hoe Ratho als bedrijf presteert. 

We vinden het belangrijk dat je er bewust voor kiest om binnen een relatief kleine/middelgrote organisatie te werken. 

 

 

Wat breng jij mee?

Naast deze soft skills vragen wij van de ideale kandidaat ook het volgende: 

 • We verwachten dat je minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding hebt; 
 • Werkervaring is geen vereiste, maar we vinden het wel heel belangrijk dat je een geweldig oog voor detail en kwaliteit hebt, alsmede een goede dosis doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen; 
 • Kennis van Office 365, te weten: Microsoft Teams en SharePoint is een pre;  
 • Technische kennis, dan wel de wil om zich hierin te verdiepen is een pré;
 • Voldoende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.  

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een functie waar geen dag hetzelfde is. Waar de tijd voorbij vliegt en waar je iedere dag weer iets nieuws leert. Wij werken binnen ons team direct, flexibel en op een informele manier. Je gaat werken in een groeiende, financieel gezonde organisatie met volop uitdaging, dankzij de grote variëteit in werkzaamheden en grote verantwoordelijkheid.

 • De mogelijkheid om te werken in een financieel gezonde organisatie en een informeel, enthousiast team van collega’s;  
 • Volop uitdaging, dankzij onze groei en de grote variëteit in werkzaamheden; 
 • Uitstekende opleidings- en groeimogelijkheden, waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen;  
 • Een marktconform salaris; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een laptop, mobiele telefoon, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en bonus mogelijkheden; 
 • Een informele werkomgeving, gericht op innovatie met daarin volop ruimte voor jouw ideeën en initiatieven; 
 • Samen met de collega’s vormen we een hecht team; we staan voor elkaar klaar om te helpen, lunchen samen en organiseren gezamenlijke activiteiten.  

Voor deze sollicitatieprocedure maken wij gebruik van gamification. Door op onderstaande button te klikken word je door gelinkt naar Equalture om je gegevens achter te laten en een aantal games te doorlopen die passen bij het team van bovengenoemde functie!
Ja, ik wil graag solliciteren!

Pas jij in ons team?

Nog veel belangrijker vinden wij het dat je in ons team past. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. We bieden onze medewerkers veel (technische) vrijheid en stimuleren eigen initiatieven. Wij hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer en ondernemen dan ook regelmatig samen activiteiten. Spreekt deze vacature je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Volg onze sollicitatieprocedure met als onderdeel gamefication en als er een match is nemen we snel contact met je op!