MBO & HBO stages

Werken bij >  Vacatures & Stages >  MBO & HBO stages

Stageplaatsen

Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn bieden wij, naast onze vaste werkplekken, ook ruimte aan stagiaires. Mocht je interesse hebben in één van onderstaande stages dan kun je contact opnemen. 

  • ICT Helpdeskmedewerker – MBO Meewerkstage
  • Stageplek MBO+/HBO/HBO+ student IT helpdesk/ systeembeheer
  • Stageplek MBO+/HBO student development C#, .NET, CSS, Javascript, HTML
  • Stageplek MBO+/HBO/HBO+ student IT administratieve/management richting

 

Solliciteren


Ratho B.V. is erkend als leerbedrijf door Ecabo en SBB

 

Dit geldt voor de richtingen en kwalificatie ICT en Informatiedienstverlening:

  • Applicatieontwikkelaar (niveau 4)
  • ICT-Beheerder (niveau 4)
  • Netwerkbeheerder (niveau 4)

Ecabo SBB

Stagiaires zijn bij ons zeer welkom. Bevalt het goed van beide kanten, maak je kans op een vaste baan!
Thomas Schepers

Thomas Schepers

040 2370 426 thomas@ratho.nl

Voor deze sollicitatieprocedure maken wij gebruik van gamification. Door op onderstaande button te klikken word je door gelinkt naar Equalture om je gegevens achter te laten en een aantal games te doorlopen die passen bij het team van bovengenoemde functie!
Ja, ik wil graag solliciteren!

Pas jij in ons team ? 

Ratho B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT werkplekbeheer en -oplossingen voor het onderwijs en het MKB. We bestaan sinds 2005 en zijn uitgegroeid naar een full-service ICT dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt. ICT moet ondersteunend zijn en niet leidend.

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen!

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Teams van Microsoft 365.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!