Software Developer – MBO Meewerkstage

Werken bij >  Vacatures & Stages >  Software Developer – MBO meewerkstage

Software Developer – MBO meewerkstage

Binnen onze organisatie hebben wij de mogelijkheid om iemand een stageplek te bieden binnen ons development team. Een meewerkstage met volop uitdaging, niet alleen door de grote variëteit in werkzaamheden, maar ook door de mogelijkheid om met de nieuwste technieken te kunnen werken. Ben jij de enthousiaste student die we zoeken?

 

Wat houdt de functie in?

Als development stagiair binnen Ratho zul je onder andere meewerken aan ons eigen beheer systeem. Dit systeem wordt zowel in- als extern dagelijks gebruikt door duizenden mensen in het onderwijs en het bedrijfsleven. Met de door jou gerealiseerde functionaliteiten kun je hét verschil maken in hun dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard blijven we dit systeem continu doorontwikkelen en kunnen hierbij jouw input goed gebruiken.

We werken binnen Ratho met een klein team volgens een Agile ontwikkelmethodiek om organisaties te ontlasten en te helpen om hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken. Dit doen we door gebruik te maken van Microsoft .Net en alle aanverwante technieken. 

Ben je enthousiast over deze meewerk stage en alle werkzaamheden die jij mag uitvoeren, dan kom ik graag met je in contact. Stuur jij me jouw sollicitatie?
Remo de Jong

Remo de Jong

040 2370426 remo@ratho.nl

 

Wat zijn de werkgebieden die je kunt gaan leren?

Het ontwerpen van software-architectuur, stand-up meetings houden, unittesten bedenken en schrijven, powershell scripts maken of collega’s van andere afdelingen ondersteunen bij technische problemen. Dit is zomaar een greep van de gevarieerde bezigheden die je binnen het development team kunt verwachten.

Jouw kennis en ervaring

Om deze uitdagende meewerkstage te gaan vervullen, vragen wij het volgende:

·         Je volgt een MBO opleiding niveau 4 in de richting van software development;

·         Je hebt enige kennis van of interesse in C#/.Net, HTML, CSS, Javascript en SQL (database);

·         Je kunt jezelf te omschrijven als iemand die denkt in oplossingen, snel kan schakelen tussen diverse taken en plezier haalt uit het helpen van opdrachtgevers en collega’s;

·         Wij zijn een klein team, er liggen veel taken en er is (vaak) weinig tijd. Belangrijk is  dat jij je weg hierin kunt vinden . Hiervoor is het noodzakelijk dat je zeer zelfstandig kunt werken, voldoening haalt uit het realiseren van successen met je team en een proactieve werkhouding hebt.

Wat bieden wij jou?

·         Een uitdagende stageplek waar je veel kunt leren;

·         Een informele- en klantgerichte werkomgeving, met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;

·         Een leuk team van collega’s. Er worden diverse teamactiviteiten georganiseerd (buiten kantoortijd);

·         De mogelijkheid om na je stage je verder te ontwikkelen binnen onze club!

 

Pas jij in ons team?

Nog veel belangrijker vinden wij het dat je in ons team past. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. We bieden onze medewerkers veel (technische) vrijheid en stimuleren eigen initiatieven. Ook hechten we veel waarde aan een goede onderlinge sfeer. We ondernemen dan ook regelmatig samen activiteiten, zoals samen een nacht of weekend weg en samen borrelen of eten in de stad. Sowieso is er elke dag een verzorgde lunch waaraan iedereen deelneemt.